Sigilarea dinților la copii

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Sigilarea dinților la copii protejează dinții copiilor de placa dentară și resturile de mâncare, lucruri ce pot duce la apariția cariilor dentare.

Sigilarea dinților de lapte este posibilă, precum și intervenția de sigilare a măselelor permanente la copii.

Ce înseamnă sigilarea dinților?

Sigilantul dentar este un înveliș ce se aplică precum o hăinuță pe dinți, menită să îi acopere și să îi protejeze de carii. Astfel, bacteriile nu mai găsesc loc să se așeze și să erodeze premolarii și molarii (măselele).

Ce efect are sigilarea dinților?

Apariția cariilor a fost redusă cu 80% datorită sigilării, ceea ce înseamnă o victorie măreață pentru micuții pacienți și medicii pedodonți.

Sigilarea la copii – preț

Procedura de sigilare a dinților este complet non-invazivă și nedureroasă, iar prețurile Clinicii Stomatologice pentru copii Swiss Ecodent București pentru sigilări dentare variază între 90 și 120 de lei pe suprafață sau pentru un dinte.

De ce să sigilăm dinții copiilor?

La Swiss Ecodent Klinik încurajăm sigilarea dentară atât a dinților de lapte, cât și a celor permanenți deoarece considerăm că este mai bine să previi decât să tratezi!

Periajul dinților este un obicei foarte sănătos și care ar trebui să ne rămână întipărit toată viața, însă dacă adulții pot folosi și alte mijloace ajutătoare precum apa de gură sau ața dentară pentru a elimina resturile de mâncare dintre dinți, acestea nu sunt la îndemâna copiilor. Aici intervine acțiunea de sigilare a dinților și protejare a zonelor vulnerabile, căci perii periuței dentare nu ajung în spațiile înghesuite pentru a curăța interdentar.

Cât timp rezistă pe dinte sigilantul?

Dinții sigilați pot fi protejați până la 10 ani în condițiile menținerii recomandărilor medicului, însă este necesar un control periodic pentru a verifica gradul de uzare al acestuia și a evita erodarea materialului de pe dinte. Fără griji însă, căci la nevoie sigilarea se poate repeta de către medicul dentist!

Protejează dinții copilului tău! Sună acum la 021 9394 – tarif normal și programează o consultație în vederea sigilării dinților!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.