8 motive pentru care pacientii aleg clinica Swiss Ecodent pentru tratamentele stomatologice ale copiiilor!

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

tratamente stomatologice copii sector 2 bucuresti

Cand alegi medicul dentist al copilului, este important sa fie cineva de incredere si cu experienta in comunicarea cu copiii. De aceea, parintii sunt linistiti atunci cand Dr. Maria Nicoara preia cazurile copiilor, caci ii stiu pe maini bune si alaturi de un medic pedodont dedicat.

  1. Atmosfera deschisa si prietenoasa – Dr. Maria Nicoara este Maria pentru micii pacienti si nu Doamna Doctor, asigurand astfel un inceput de relationare destinsa si placuta.
  2. Acomodarea cu mediul, in ritmul celui mic. Orice prima vizita la clinica stomatologica poate fi un motiv de anxietate pentru copilasi, iar noi intelegem acest lucru pe deplin. De aceea, recomandam o sedinta de acomodare cu mediul si cu medicul pedodont, in care punctul-cheie este comunicarea si transpunerea activitatii stomatologice sub forma de povesti.
  3. Comunicarea pe intelesul copiilor este poate cel mai important aspect pentru care copilasii revin cu drag la clinica stomatologica Swiss Ecodent. Medicul pedodont explica micilor pacienti care este rolul nostru si al instrumentelor folosite, folosind un limbaj specific varstei lor. Astfel, copilul se simte confortabil, asimiland totul ca pe o joaca – activitatea principala a copilului. Odata ce micutul se obisnuieste sa aiba o igiena dentara buna, medicul dentist pedodont va mai avea doar un rol de preventie dentara.
  4. Comunicarea transparenta cu parintii ii face pe acestia din urma sa dezvolte incredere in medicul dentist ce le trateaza copilasul. Medicul evalueaza statusul dentar al celui mic, explica potentiale cauze, precum si ce detalii trebuie supuse atentiei parintelui pe viitor. Bineinteles, sedinta se finalizeaza cu recomandarile oferite de catre medic cazului individual al fiecarui mic pacient.
  5. Serviciile stomatologice complete oferite de Clinica Swiss Ecodent Bucuresti vin in ajutorul familiilor care doresc sa regaseasca servicii dentare de top pentru toti membrii familiei, sub acelasi acoperis. Incepand cu varsta primului dintisor si pana la cazurile specifice ale seniorilor, parintii pot sta linistiti caci la Swiss Ecodent Klinik exista o echipa medicala formata din medici dentisti cu experienta, pregatiti pentru a prelua atat cazuri ale copiilor, ale varstei adulte, cat si ale varstei a treia. Mai mult, Clinica Swiss Ecodent inglobeaza si serviciul adiacent de radiologie digitala. Avantajul esential al radiologiei dentare digitale este reducerea cu 90% a nivelului de radiatie, fata de radiologia clasica. Astfel, cantitatea de radiatii la care este expus un copil care efectueaza o radiografie dentara este echivalenta unei zile petrecute afara.
  6. Promovarea preventiei este parte din valorile clinicii Swiss Ecodent. Echipa medicala duce o constanta activitate de educare in ceea ce priveste preventia dentara si, spre fericirea tuturor celor implicate, pacientii fideli au inteles importanta acesteia! Controalele periodice, conform recomandarilor medicului curant, conduc la diminuarea problemelor pe termen lung, la evitarea tratamentelor stomatologice costisitoare si la o evolutie fara dureri pentru cei mici.
  7. Tratamentele fara durere in urgenta pentru cei cu varste fragede sunt posibile, chiar si in cazuri de anxietate crescuta sau lipsa de cooperare. Medicul pedodont Maria Nicoara are experienta in tratamentele pedodontice in inhalosedare, aceasta metoda fiind lipsita de riscuri. Tehnica de inhalosedarepresupune inhalarea peroxidului de azot prin aplicarea unei masti nazale, pe toata durata procedurii medicale, pacientul fiind relaxat si constient.
  8. Programul de Reminder vine in ajutorul parintilor, spre a le reaminti si a confirma final programarea stabilita. Astfel, cu o zi inainte de programarea setata, se va primi un apel sau mesaj text cu scopul de a confirma detaliile programarii ce urmeaza a avea loc. La cererea specifica, acest reminder se poate aduce si in ziua programarii.

cabinet stomatologic copii sector 2 floreasca

Alege echipa medicala careia ii pasa de tine si familia ta!

La Swiss Ecodent Klinik, fiecare pacient este un VIP – Very Important Pacient!

Contacteaza-ne la 021.9394 – tarif normal sau pe Whatsapp la 0725.448.905 pentru o programare la medicul pedodont Dr. Maria Nicoara!

Va asteptam la cabinetul stomatologic pentru copii Kinder Swiss Ecodent, din cadrul clinicii noastre din Bucuresti, sector 2, zona Floreasca.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.