Anestezie Generala si Sedare

Home / Anestezie Generala si Sedare
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Anestezie Generala si Sedare in Stomatologia pentru Copii

De ce se apeleaza la anestezia generala pentru copii?

Anestezia generala pentru copii este folosita in situatiile in care cei mici nu reusesc sa colaboreze cu medicul stomatolog de pediatrie din cauza varstei fragede sau complicatiile interventiei impun aceasta varianta de sedare totala pentru a face realizarea tratamentului stomatologic.

Cum se procedeaza in situatia anesteziei generale?

 In medicina stomatologica sunt doua variante in care se poate aplica:

  • anestezia locala sub forma de infiltratie administrata sub forma de injectie in situatiile clinice precum: extractia molarului/dintelui de lapte fara mobilitate, caria complicata care necesita extirparea/extragerea pulpei inflamate sau infectate dupa caz
  • anestezia topica sub forma de spray sau gel anestezic administrata inainte de anestezia locala propriu-zisa sub forma de infiltratie.

Inhalosedarea

In ce consta inhalosedarea?

Inhalosedarea foloseste un amestec de 2 gaze peroxidul de azot si oxigen.

Aceasta tehnica de sedare presupune inhalarea peroxidului de azot prin aplicarea unei masti nazale, pe toata durata procedurii medicale, pacientul fiind relaxat si constient.

Dupa finalizarea tratamentului stomatologic, pacientului i se administreaza doar oxigen pentru cateva minute urmand ca acesta sa isi revina din starea de sedare constienta.

Inhalosedarea se recomanda atat ca o alternativa de combatere a starii de anxietate, cat si a analgeziei dentare la pacientii foarte anxiosi care necesita tratament dentar de urgenta.

Pentru mai multe informatii despre anestezia generala si inhalosedare in stomatologia pentru copii, programeaza o consultatie la Clinica de Stomatologie Swiss Ecodent:

Adresa: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.

Telefon programari: (+4)021.9394

 Program: L-V;  09:00 – 20:00.

Intreaba specialistul


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.