Endodontie Pediatrica

Home / Endodontie Pediatrica
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Endodontia Pediatrica

Durerile de dinti sunt greu de suportat de adulti, daramite de copii. Cand durerea de dinte la copil este insotita de inflamatie in jurul dintelui, de febra, de durere de ureche, este clar timpul sa te prezinti urgent cu el la medicul dentist pedodont.
Cand pulpa dentara este afectata, tratamentul de canal se impune, atat pentru dintii de lapte, cat si pentru dintii definitivi ai copilului. Este evitata astfel raspandirea infectiei.

Ce presupune endodontia pediatrica?

  • indepartarea nervului infectat sau a pulpei infectate si obturarea canalului/canalelor pulpare cu o pasta care sa permita resorbtia – disparitia radacinii dintelui de lapte in timp, pe masura ce dintele permanent se deplaseaza spre locul unde va erupe.

Beneficiile endodontiei pediatrice:

  • tratarea dintilor care au procese carioase complicate, de cele mai multe ori cu dureri dentare si abcese dentare
  • permite mentinerea dintelui afectat pe arcada dentara cat mai mult timp si cat mai aproape de momentul eruptiei dintelui definitv
  • previne propagarea infectiei spre dintele definitiv aflat in formare. NU este obligatoriu ca orice infectie dentara la un dinte de lapte sa produca afectarea dintelui definitiv, dar tratarea dintelui in cauza este recomandata deoarece reprezinta o infectie in organism cu consecinte asupra sistemului imunitar.

De ce sa alegi Swiss Ecodent pentru tratamentul de canal al copilului tau

Copilul nu va fi traumatizat. Pedodontul (medic specialist in stomatologie pentru copii) ii va explica micului pacient care este rolul dentistului si al instrumentelor folosite, prin jocuri interactive si un limbaj specific varstei lui. Teama va mai disparea cand copilul va afla cum si cu ce se va interveni pentru a scapa de durere.

Medicul dentist pedodont va mentine pe tot parcursul tratamentului o conversatia cu copilul, intr-o maniera calma si relaxata si se va opri, ori de cate ori este nevoie. Copilul castiga putin control asupra situatiei si simte ca ii este respectat ritmul.

Medicul dentist are multa rabdare, din fire, dar si datorita experientei si bunei cunoasteri a psihologiei copilului.

Contacteaza-ne chiar acum!

Adresa Cabinet Stomatologie Copii: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.

Telefon programari: (+4)021.9394

 Program: L-V,  09:00 – 20:00.

Intreaba specialistul


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.