Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Servicii Stomatologice Copii

Medici specializati in Stomatologia pentru Copii

In viziunea noastra un medic dentist bun pentru copii se caracterizeaza prin: nivel ridicat de profesionalism si precizie, dedicare, rabdare, cunoasterea psihologiei copilului.

Copilul nu va fi traumatizat. Pedodontul (medic specialist in stomatologie pentru copii) ii va explica micului pacient care este rolul dentistului si al instrumentelor folosite, prin jocuri interactive si un limbaj specific varstei lui. Teama va mai disparea cand copilul va afla cum si cu ce se va interveni pentru a scapa de durere.

La sfarsitul fiecarei vizite, viteazul pacient va fi recompensat, pe masura curajului, prin diplome si alte premii-surpriza. Va asteptam la Cabinetul Stomatologic pentru Copii din cadrul Clinicii Swiss Ecodent Bucuresti, pentru a face cunostinta cu cei mai buni medici dentisti, in viziunea copiilor care ne-au trecut pragul!

Multumim pacientilor nostri ce au inteles ca sanatatea orala a copiilor lor este pe maini bune in clinica Swiss Ecodent!

Ortodontie Pediatrica

Micii pacienti pot fi ajutati de catre medicul ortodont in vederea corectarii unor dinti inghesuiti, incisivi superiori excesiv inclinati sau a unor probleme de crestere a maxilarelor. Aceste modificari apar din cauza pierderii precoce a dintilor de lapte, din cauza cariilor netratate, accidentelor, obiceiurilor vicioase precum suptul degetului sau sunt mosteniri genetice.

Fiecare etapa a tratamentului este particularizata pentru nevoile fiecarui pacient.In anumite situatii, pentru a obtine cea mai buna estetica si un rezultat pe termen lung, este posibil sa fie indicate extractii ale anumitor dinti sau operatii restaurative. Uneori este necesara aplicarea unui aparat dentar.

Terapia Cariilor Dentare la Copii

stomatologie copii floreascaInterventia in tratarea cariilor dentare la copii este important sa se realizeze inainte ca acestea sa se complice prin afectarea nervului cu abcese dentare. Tratamentul cariilor simple la copii nu presupune afectarea nervului dentar, iar in final cei mici pot accepta cu usurinta interventia medicala.  Medicul dentist pedodont mentine intotdeauna conversatia cu copilul, intr-o maniera calma si relaxata si se opreste ori de cate ori este nevoie, ducand la bun sfarsit sedinta dentara.

Te asteptam la cabinetul stomatologic pentru copii din cadrul Clinicii Swiss Ecodent, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.

Endodontia Pediatrica

Cand durerea de dinte la copil este insotita de inflamatie in jurul dintelui, de febra, de durere de ureche, este clar timpul sa te prezinti urgent cu el la medicul dentist pedodont. Cand pulpa dentara este afectata, tratamentul de canal se impune, atat pentru dintii de lapte, cat si pentru dintii definitivi ai copilului. Este evitata astfel raspandirea infectiei.

Endodontia pediatrica presupune indepartarea nervului infectat sau a pulpei infectate si obturarea canalului/canalelor pulpare cu o pasta care sa permita resorbtia – disparitia radacinii dintelui de lapte in timp, pe masura ce dintele permanent se deplaseaza spre locul unde va erupe.

Sigilarea Dintilor

Prin sigilarea santurilor molarilor de lapte si definitivi este mentinuta integritatea acestora timp indelungat; este facilitata igienizarea prin periajul dentar; este impiedicata retentia, blocarea resturilor alimentare in santurile sau fosetele dentare; sunt prevenite cariile.

Spune adio cariilor pentru cel putin 2-3 ani! Studiile arata ca progresia cariilor la dintii sigilati este de 2,6% spre deosebire de 12,6% in cazul dintilor care nu au fost sigilati

 

Contacteaza-ne chiar acum!

La Clinica Swiss Ecodent copilul tau va beneficia de cele mai bune servicii stomatologice. Ne mandrim cu faptul ca suntem o clinica a familiei! La Swiss Ecodent Klinik tratam specific atat adultii, cat si copiii.

Adresa: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti (zona Floreasca)
Telefon programari: 021 93 94 (tarif normal)
Program: Luni-Vineri, 09:00 – 20:00

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.